Publicat de: adriangeorgescu1 | decembrie 5, 2009

Planorama

In 2007 am incheiat un contract cu Euro-Habitat dezvoltatorul complexului Planorama pentru a achizitiona o garsoniera la etajul cinci de circa 36 mp. Am ales acest complex pentru ca era bloc nou, era cel mai avansat proiect, era aproape de unde locuiam cu parintii mei. Inainte urmarisem piata garsonierelor vechi, care erau scumpe si cu diverse probleme- necesitau renovare, erau la ultimul etaj sau parter, erau in blocuri de garsoniere deteriorate la exterior etc.

Proiectul Planorama este in impas: nu s-a livrat la timp, are o intarziere de aproape doi ani, au incetat sa construiasca in asteptarea finantarii.

‘Arta temporizarii, arta evitarii resposabilitatii , arta maximizarii profitului si arta evitarii pierderii’ – Exista maestrii Planorama de la care avem de invatat….

Acesta a fost sumarul intalnirii de pe 24 noiembrie cu reprezentantii Planorama.

Ce cer- renuntati vreme de un an la pretentiile de penalitati prin act notarial aditional la contract;

Ce dau- promisiune de finalizare intr-un an sau reinstaurarea penalitatiilor ; evitarea falimentului in favoarea bancii; obtinerea de finantare prin prezentarea unui plan de afacerii si al unui cash flow al bussinesului.

Am pierdut sirul minciuniilor de pana acum..dar nu a fost prezentata ca o oferta ci ca unica solutie de a recupera ceva…..

Concluzia- Nu faceti afaceri pe promisiuni doar pe evidente!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: